top of page

Şanslı Adam (Spica)’ın Çöküşü!-16 Ekim Yeniayı

16 Ekim 2020 Cuma günü Saat 22.30’da Terazi burcunun 23 derecesinde Spica Sabit Yıldızı ile kavuşum halinde yeniay meydana gelecek.



Gökyüzünün en ihtişamlı Sabit Yıldızlarından biri olan Spica’da gerçekleşecek olan bu yeniay maalesef Mars ile karşıt açıda ve Mars retrosunun yakıcı ve yanıcı etkisi özellikle ün, servet sahibi insanları vuracak. Ünlülerle ilgili kazalar, kayıplar, kavgalar gündemde olacak.


Bu yeniay, ev, aile ve anavatan konularında yeni başlangıçlar bize sunacak. Ancak gökyüzü bu kadar karışıkken, karar verirken dikkatli olmayı tavsiye ediyorum.


Mars ve Merkür retrosu devam ederken, Satürn-Plüto-Jüpiter üçlüsü kavuşum halinde ve Mars’a kare açı yaparak, özellikle diplomasi, ikili ilişkiler, evlilik, iş ve kariyer alanlarında zorluklar bizi bekliyor.


Sağlık alanında, günlük işler ve çalışma hayatında sorumluluklarımız artarak bizi zorlayabilir. İletişimde takıntılarımız artarak bizi zorlayabilir; fevri – kavgacı davranışlar sergileyebiliriz.


Bu yeni ayda; ilişkiler, flört, çocuklar, hobilerle ilgili ani gelişen ve yanlış anlaşılmadan kaynaklı olaylar tetiklenirken, aldanma ve aldatılma konuları ile iletişim konularında yanlış anlaşılmaları ortaya çıkabilir.


Bu yeniayın tek karmik olumlu açısı, Neptün ile olacak. Olumlu bir karmaya sahipseniz, yurtdışı, din, felsefe gibi konularda derin duygular, sezgiler ve bilinçaltı aktif olacak. Bu etki ile özellikle kendinizi ifade etmede, benliğinizi keşfetmede size yardımcı olacak.


Bu yeniaydan en çok etkilenecek burçlar; Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç burçları olacak.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page