top of page

Oğlak Burcunda Süper Dolunay-13 Temmuz 2022

13 Temmuz 2022 günü saat 21.37'de 21 derece Oğlak burcunda Plüton kavuşumlu süper dolunay meydana gelecek.



15 Temmuz'da Ay Dünya’ya en yakında konumunda (357.300km) olurken, oluşan dolunay, normal dolunaydan daha sert ve uzun etkilere sahip; süper dolunayı meydana getirecek.


Sağlık, alt çalışanlar, günlük işler ile ilgili takıntı, saplantı, zıtlaşma ve gizli, derin düşmanlıklar ile karşılaşabilirsiniz.

Dönüşüm ve değişimin sarsıcı olacağı bu dolunay ile sorumluluklar yerine getirildiği takdirde büyük marjinal olumlu değişimleri de beraberinde getirecek. Ancak sorumluluklar konusunda da beklenmedik krizler, otorite konumundaki kişiler başta olmak üzere ego sorunları ve kişilerin kendi gölge yönleri ile karşılaşmaları söz konusu olacak.


Hayalleri gerçekleştirmek için de dürtüsel olarak harekete geçme isteği olabilir, ancak maddi konularda aldanmamaya ve aldatılmamaya dikkat edin. Özellikle iş kurma ya da kariyer planlarında olunlu gelişmeler yaşanırken maddi kayıplar, beklediği değeri görememe durumları söz konusu olabilir.


Öfke ve sinirimize hakim olmak ve dürtü, takıntı kontrolünü elden bırakmamak bu dönem çok önemli. İletişimsel kazalar ve kavgalar sonucu olaylar birden hızlıca büyüyebilir. Dikkat etmekte fayda var.


Sağlıkla ilgili tarama ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Ekim ve Kasım aylarındaki tutulmalar ile ameliyat ya da operasyon gündemleri gelebilir. Özellikle bu dönem duyduğunuz, sosyal medyada denk gelen haberleri ile mevcut hastalığınız varsa kontrolleriniz gibi sorumluluğunuz dahilindeki hastalıklarını kontrolünü ciddiye alın ve ihmal etmeyin.


Bu dolunay döneminde yaşanan olayların sonuçlarını ya da sorumlulukları yerine getirmeyip, değişime ayak uydurmazsak da benzer etkilerini 23-27 Aralık 2022 tarihinde ve 10 Ocak 2023 haftasında göreceğiz.


Bu dolunaydan en çok Oğlak, Yengeç, Kova ve Aslan burçları etkilenecek.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page