top of page

Değer Yargımızın Sınanacağı Başak Yeniayı

Bugün saat 11.16'da Başak burcunun 4 derecesinde yeniay meydana gelecek.



Konuşarak, iletişim kurarak cesaret edemediğimiz, girişimde bulunamadığımız pek çok konu için gökyüzünden destek göreceğiz. Ancak bu iletişimi kurarken, sinirli, öfkeli, huysuz olmamalıyız.


Bu dönem kadınlarla güçlükler, ailevi karışıklıklar, değişken ve sinirli bir ruh hali içinde olabiliriz. Öfke kontrolünün önemli olacağı, duygusal zorlanmaların yaşanacağı ve saldırgan tavırlar içinde tartışmacı bir ruh hali içinde olacağımızdan, duygu ve düşüncelerimizi yazıya dökmek, günlük tutmak, psikolojiye, felsefeye yönelmek, derin araştırmalar yapmak, yeni eğitim ya da kurslara başlamak bu dönem iyi gelecektir.


Otorite konumundaki kişilerden deneyim, disiplin, düzen ve sorumluluk bilinci gibi konulardan ağır dersler alacağız. Bu dönem zorlanmamak için, mantıksal krizler de yaşanabileceğinden, düzgün iletişim kurmak önemli olurken, anlayış, tahammül ve ruhsal farkındalıkla bu süreci hafif atlatabiliriz.



Sevgi ve değer anlayışının sorgulanıp, kadersel ve karmik dönüşümler için yenilenme enerjisini de barındırıyor. Yani cesaret edebilenler için, sevgi ve değer görmeyen, kendini değersiz hissedenler için pek çok ortaklık, ikili ilişkiler ve evliliklerde ayrılık ve sonlanmalar meydana gelecek. Ancak cesaret edemeyen, reddedilme korkusu yaşayan, suçluluk kompleksi olanlar ise maddi sıkıntılarla ve sorumluluklarla zorlanmaya devam edecek. Ancak son kararı vermek için bu dönemin geçmesini bekleyin.


Kibirden, öfkeden, mantıksızca hareket edilip acele yapılan işlerden, bilmediğimiz yatırım araçlarından uzak durmakta fayda var. Ayrıca mide ve bağırsak hassasiyetleri artacağı için bilmediğimiz yerlerden de yemek yemekten kaçınmalıyız.


Bu yeniayın etkisi ile titiz, detaycı ve eleştirel olabiliriz. Bu dönem etrafımızda olanları gözlemleyip, analiz ederek, planlı, titiz ve detaylarla hizmet ederek çalışmak bize iyi gelecektir.


Bu yeniaydan en çok Başak, Balık, İkizler, Akrep ve Boğa burçları etkilenecek.


Makrokozmos Astroloji

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page